مدیر بخش بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: هر انشعاب پنج کیلو واتی خانگی حدود ۲۵ میلیون تومان هزینه دارد و مصرفکنندگان میتوانند برق مازاد مصرفی خود را به فروش برسانند و از فضای مازاد پشتبام خود درآمدزایی داشته باشند.
با بهره برداری از نخستین واحد برقآبی نیروگاه داریان، ۷۰ مگاوات به ظرفیت اسمی تولید برق کشور افزوده شد و ظرفیت اسمی تولید برق ایران از ۷۷ هزار و ۳۸ مگاوات به ۷۷ هزار و ۱۰۸ مگاوات رسید.
جزر و مد دریاها بعنوان یکی از منابع انرژی تجدیدپذیر شناخته می شود. دانشمندان اروپایی در دریاچه استرانگفورد در ایرلند شمالی پیش نمونه ابزاری را آزمایش می کنند که برای تولید انرژی الکتریسیته از جزر و مد دریا طراحی شده است. این فناوری قادر خواهد بود هر سال ۱.۶ گیگاوات ساعت برق تولید کنند.
شرکت دانمارکی DONG Energy در مناقصه انگلیس برای انرژیهای تجدیدپذیر، برنده قراردادی برای ساخت۴ .۱ گیگاوات ظرفیت در پروژه نیروی بادی هورن سی ۲ شد که بزرگترین نیروگاه بادی فراساحلی جهان را ایجاد خواهد کرد.
استاندار یزد با اشاره به اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در حوزه تولید انرژی خورشیدی در استان، گفت: مجوز ساخت نیروگاههای انرژی خورشیدی با ظرفیت ۶۱۰ مگاوات در استان صادر شده است.
یکی از بزرگترین چالشهای مزارع بادی چگونگی تولید انرژی به هنگام وزیدن باد است. شرکت «ماکس بل ویند ایجی» و «انرژیهای تجدید پذیر جنرال الکتریک» در تلاشاند تا از طریق ترکیب توربینهای بادی با فناوری انرژی آبی به حل این مشکل بپردازند.
مدیر کل دفتر آبخیزداری وحفاظت خاک سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری گفت: پژوهشگاه آبخیزداری در حال انجام پروژهای بزرگ در جنگلهای شمال با محور کاربری اراضی است. در این پروژه فرسایش خاک بر اساس فناوری هستهای بررسی میشود.
محمد کردی گفت: بازدید هیئت سرمایهگذاری چینی در ادامه سلسله بازدیدهای گذشته به منظور نقطهیابی و جانمایی احداث نیروگاه ۳۰ مگاواتی خورشیدی در این شهرستان صورت گرفته است.
محمد کردی گفت: نیروگاههای خورشیدی که تاکنون در کشور ساخته شده با ظرفیت ۱۰ مگاوات بوده است و برای اولین بار با چنین ابعاد و حجمی چنین نیروگاهی در ایران ساخته میشود و تمام سرمایه گذاری آن توسط یک شرکت چینی انجام خواهد شد.
نیروگاه ۱۰۰ کیلو وات خورشیدی با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، با هدف گسترش استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در ساختمان فنآفرینی این شهرک به بهرهبرداری رسید.
محققان دانشگاه تهران موفق شدند با توسعه یک نوع نانوکاتالیست، نیتروژن را از سوختهای تولیدشده از منابع زیستی حذف کنند؛ چراکه حضور نیتروژن در این گونه سوختها موجب آزاد شدن گازهای نیتروژن دار و افزایش آلودگی زیست محیطی میشود.